SPORTSKA MODA

TBS

25+

TBS FRANCUSKA

TBS OUTDOOR FASHION BRAND

TBS je modni brand koji se obraća kupcima koji žele izgledati i osjećati se ugodno, autentično i prirodno. To su mladi, uspješni, dinamični i duhovno zreli ljudi kojima je sport smisao života, a aktivnosti kao što su jedrenje, tenis, tracking, istraživanje bespuća ili jednostavno aktivno provođenje slobodnog vremena kao i kreativan odmor nakon toga, sastavni dio životne filozofije. Na osnovu takvih predodžbi, praćenjem želja kupaca, razvijena je zasebna linija sa osnovnom tendencijom biti modni lifestyle pobjednika. Za njih su kreatori TBS-a osmislili odjeću i obuću efektnih boja, ugodnog kroja i prepoznatljivog stila koji odgovara mentalitetu i načinu života.

TBS ima image jedinstvenog identiteta i sloganom “tehničkog instinkta” kao osnovnim lajtmotivom. Image je usko povezan sa slobodnim vremenom, avanturama, adrenalinom, putovanjem i morem. Sami proizvodi napravljeni su od najkvalitetnijih materijala, zanatski stručno, sa konstantnom primjenom tehnoloških inovacija. Brand je kreiran za snažne ličnosti, odlučne i hrabre timove spremne suprotstaviti se svim izazovima avantura na mori i kopnu.

VIŠE O BRANDU

TBS

TBS je poznati francunski proizvođač sportske modne obuće i odjeće, a čiji se dizajn se uglavnom povezuje sa morem i jedrenjem.

Značajna participacija TBS-a u svijetu sportova na vodi rezultirala je najvećim ugledom na tom polju. Tehnološka sofisticiranost proizvoda pomaže pri održavanju visoke reputacije TBS-a, jednako kao i suradnja sa najvećim svjetskim jedriličarima i brodograditeljima.

Uz sve tehničke inovacije po kojima je TBS poznat u svijetu jedrenja i obuće za jedrenje, jedan je modni korak lansirao TBS u planetarne sfere: izmijenjenim pristupom prema obući, svježim pastelnim bojama i patentiranim antislip đonom, 1985. godine TBS je kreirao obuću za jedrenje koja se nosila ravnopravno svoj ostaloj i na ulicama. Bila je to prekretnica u razmišljanju, načinu života kao i poimanju slobodnog vremena. Suradnja sa najboljim jedriličarima i jedriličarkama svog doba (Isabelle Autissier, Ellen MacArthur, Pierre Follenfant, Michel Desjoyeaux), pobjede i mnogobrojni rekordi na najpoznatijim svjetskim regatama, rezultirali su pozicioniranjem TBS-a kao vodećeg europskog branda na polju jedriličarske modne obuće i odjeće.

Od tada do danas zadatak modnih kreatora TBS-a je definiranje totalnog modnog izgleda na osnovu svih navedenih zahtjevnih kriterija. Obuća i odjeća TBS-a su imaginativni, širokog spektra boja sa jasnim tehnološkim i inovativnim stylingom. Istovremeno, vrhunska kvaliteta materijala i izrade je nešto što se podrazumijeva samo po sebi.

PREPORUKA ARTIKLA

TBS

NAJPOZNATIJI TBS proizvod je TBS – GLOBEK obuća. U

Uskoro više o proizvodima .